Terug naar het overzicht

#046 Ezelenbok

Brouw datum:26 juni 2010
Gebrouwen door:Besturen 't Wort Wat en KWBG
alcohol percentage:7.5 %
Nederlandse categorie:S
Energie:68.8 kCal / 100ml

Recept naam:SNAB Ezelenbok
Recept van:Peter Wester
klasse:D
stijl:Bokbier

Recept gegevens

batch grootte:120 l.
kooktijd:64 min.
alcohol percentage:7.5 %
Nederlandse categorie:S
Energie:68.8 kCal / 100ml
begin SG:1070
eind SG:1014
EBC (kleur):88.0
EBU (bitterheid):35.0
Brouwhuis efficiëntie63 %

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Munichmout (15 EBC)26161 g   15 EBC  
Pilsmout2289 g   3 EBC  
Cara Munichmout (120 EBC)3761 g   120 EBC  
Chocolademout (800 EBC)491 g   800 EBC  
Hallertau Perle212 g 64 min. 8 α  
Saaz hop100 g 1 min. 2.5 α  
Safale korrelgist S-0423 g      

Maisch schema

52 °C63 °C72 °C80 °C
2 min.40 min.15 min.5 min.