Terug naar het overzicht

#003 Bokkig Meigerst

Brouw datum:23 november 2002
Gebrouwen door:Ernst de Moor & Sander van Ierschot
alcohol percentage:8.4 %
Nederlandse categorie:S

Recept naam:Meibock
Recept van:'t Wort Wat
klasse:C
stijl:Meibok

Recept gegevens

batch grootte:20 l.
kooktijd:60 min.
alcohol percentage:8.4 %
Nederlandse categorie:S
begin SG:1070
eind SG:1022
EBC (kleur):0.0
EBU (bitterheid):0.0

Ingrediënten

ingrediënthoeveelheidkooktijdwaardemerk / leverancier
Munichmout (15 EBC)3000 g.   15 EBC  
Pilsmout2400 g.   3 EBC  
Tarwemout600 g.   4 EBC  
Hallertau Perle27 60 min. 6.7 α  
Braumeister Bovengist1 zakje      

Maisch schema

52 °C63 °C73 °C78 °C
15 min.45 min.30 min.5 min.